BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€

O Provilanu

o provilanu

Provilan® je znamka, ki združuje znanost in naravo v izdelkih za nego in čiščenje. Zasnovana je bila s strani Probiotic Group v Luksemburgu z vizijo, da ustvari bolj zdravo, koristno in trajnostno okolje za vse – ljudi, živali in naravo.

»Čisto in zdravo z znanostjo in naravo.«

Naši izdelki sledijo istim načelom: so naravni, varni in visokokakovostni. Ker vsebujejo probiotike, radi izpostavimo, da so naravni izdelki z dodano vrednostjo. Torej nadgradnja naravnih izdelkov, ki zagotavljajo temeljito čiščenje, osvežijo ozračje in ustvarjajo prijeten občutek dobrega počutja.

Izdelki na osnovi probiotikov

Predolga, neprimerna ali zlorabna uporaba razkužil in kemičnih čistil lahko prinese resne posledice in postane nevarna za ljudi, živali in okolje.

Številne študije obravnavajo uporabo probiotikov kot resno alternativo kemičnim izdelkom. Probiotiki namreč omogočajo učinkovito in varno čiščenje. Poleg tega nudijo naravne prednosti, kot so čiščenje, ki traja več dni, aktivna odstranitev neprijetnih vonjav itd.

Naša načela

1. Dobro počutje in zdravje

Dobro počutje in zdravje odraslih ljudi, otrok in živali so za nas pomembni. Zato želimo s pomočjo vsakega našega izdelka omogočiti uporabo izdelkov za nego in čiščenje, ki zdravje podpirajo in ga ne slabšajo.

2. Visoka kakovost in varnost

Za vse naše izdelke imamo enake zahteve: učinkovitost in varnost. Sodelujemo z najboljšimi dobavitelji in smo vzpostavili natančne proizvodne protokole z namenom zagotavljanja visoke kakovosti in popolnoma varne uporabe za vse.

3. Ekologija in krožno gospodarstvo

Naša vizija je, da smo le “najemniki” tega sveta in da ga moramo zapustiti v najboljšem možnem stanju za prihodnje generacije. Naši izdelki so zato razviti v tem duhu: so naravni in varni za okolje.

4. Raziskave in razvoj ter inovacije

Inovacije so resnični motor podjetja in omogočajo trajnostni razvoj. Zato dajemo velik pomen raziskavam in razvoju (R&R), da bi še naprej ponujali izdelke, ki čim bolj zadovoljujejo potrebe in pričakovanja uporabnikov. Pridružite se nam na poti napredka in odkritij, ko oblikujemo prihodnost nege in čiščenja.

Povpraševanje za izdelek

O Provilanu