BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€

Provilan Vet Probiotično večnamensko čistilo za živali (koncentrat)

Vzdržuje dolgotrajnejšo higieno in odstranjuje neprijetne vonjave na bivalnih površinah kot so kotilnice, kletke, boksi, terariji, akvariji …

27,00 107,90 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 27,00 .

Provilan Vet Probiotično večnamenskočistilo za živali je čistilni izdelek namenjen čiščenju prostora, kjer živijo hišni ljubljenčki in njihovih stvari (igrače, košare, mačje stranišče, posode itd.). Delovanje probiotikov omogoča celovito in učinkovito čiščenje ter zagotavlja optimalno mikrobno ravnovesje.. Popolnoma odstrani organske molekule odgovorne za neprijetne vonjave in jih ne prikriva z dišavami. Prav tako pomaga pri zmanševanju alergenov.

Primerno je za vse hišne ljubljenčke, od psov in mačk do majhnih glodalcev in plazilcev.

Primeri uporabe: čiščenje kotilnice, transpotrnega boksa, terarija, akvarija, kletke, mačjega stranišča, ležišča, skled, igrač …

Navodila: Pred uporabo pretresite. Koncentrat – glede na umazanijo razredčite 100 do 150 ml izdelka v 10 litrov tople vode. Očistite površine in temeljito izperite z vodo. Če uporabljate čistilnik pod visokim pritiskom, upoštevajte navodila za opremo.

Naravne sestavine. Nežno do sluznice in kože. Vegansko. Razvito s strani veterinarja in strokovnjakov.

Pakiranje: Plastenka z merilnim pokrovčkom 1 l in kantica 5 l.

Na voljo v večjih količinah in različnih pakiranjih. Kontaktirajte nas na info@provilan.si.

Sestava: Voda, površinsko aktivne snovi, mikroorganizmi, sredstvo za odstranjevanje vonjav, naravna aroma limone.

Priporočila: Pred uporabo pretresite. Ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki. Ne zaužijte. Izogibajte se stiku z očmi. Hranite na suhem mestu med 10 °C in 35 °C, izven dosega otrok.

Povpraševanje za izdelek

Provilan Vet Probiotično večnamensko čistilo za živali (koncentrat)