BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€

Provilan Vet Probiotično razpršilo za odstranjevanje neprijetnih vonjav

Na naravni način odstrani vse neprijetne vonjave hišnih ljubljenčkov, kot so vonj urina in iztrebkov, vonj živali, neprijetne vonjave iz stranišča ali kletke…

15,00 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 15,00 .

Na zalogi (se lahko naroči)

Provilan Vet Probiotični odstranjevalec neprijetnih vonjav je edinstven izdelek z dodatkom probiotikov. Nima dodanih barvil, zato ne pušča madežev. Neprijetne vonjave, kot so urin in drugi vonji po hišnih ljubljenčkih, se aktivno odstranijo in ne zakrijejo z dišavami. Deluje neposredno na vonj, ki bo izginil v trenutku.

Odstranjevanje molekul neprijetnih vonjav – Edinstvena formula izdelka vsebuje patentiran dodorant, ki ob stiku ‘smrdečo’ molekulo zapre v ovoj. Ko je molekula zaprta, vonj ne more več krožiti, probiotiki pa lahko razgradijo organske odpadke. Tako izdelek neprijeten vonj odstrani in ga ne prekriva z dišavami.

Primeri uporabe: mačje stranišče (okoli stranišča in po pesku), avtomobil in transportni boksi, ležišča, pasja oprema (npr. oprsnice, ovratnice …), madeži urina v bivalnih prostorih, občasno na kožuhu, posip malih glodalcev in drugih živali, preproge, pohištvo ter vsepovsod, kjer se nahajajo neprijetne vonjave hišnih ljubljenčkov.

Navodila: Pred uporabo pretresite. Razpršite neposredno na vire slabih vonjav. Ponovite postopek dokler niste zadovoljni.

Naravne sestavine. Nežno do kože. Vegansko. Razvito s strani veterinarja in strokovnjakov.

Pakiranje: Razpršilo 300 ml.

Na voljo v večjih količinah in različnih pakiranjih. Kontaktirajte nas na info@provilan.si.

Sestava: Voda, mikroorganizmi, odstranjevalec vonjav, pH stabilizator, emulgator (ricinusovo olje), aroma aloe vere.

Priporočila: Pred uporabo pretresite. Ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki. Ne zaužijte. Izogibajte se stiku z očmi. Hranite na suhem mestu med 10 °C in 35 °C, izven dosega otrok.

Povpraševanje za izdelek

Provilan Vet Probiotično razpršilo za odstranjevanje neprijetnih vonjav