BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€

Provilan Vet Probiotično razpršilo za čiščenje zob in dlesni

Vzdržuje higieno ustne votline, saj nadomesti preventivno vsakodnevno ščetkanje zob in zmanjša možnost nabiranja oblog.

18,00 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 18,00 .

Na zalogi (se lahko naroči)

Provilan Vet Razpršilo za čiščenje zob in dlesni je posebej razvit za živali, ki ne marajo vsakodnevnega ščetkanja zob. Motena mikroflora v ustih živali lahko povzroči neprijetne posledice, ki včasih niso takoj vidne. Neprijeten vonj kaže, da nekaj ni v redu. Probiotično razpršilo za čiščenje zob in dlesni vzpostavi naravno mikrofloro zob in dlesni, saj probiotiki zagotavljajo aktivno globinsko mikroskopsko čiščenje. Zaradi okusnega okusa po »piščancu« (vegansko in ne vsebuje nobenega piščanca) bo vaš pes ali mačka doživela čiščenje zob kot prijetno.

Bolezni zob – Največji vrok težav z zobmi je nastanek zobnih oblog in zobnega kamna. Paradontitis je najpogostejša bolezen zob in pri tej bolezni zob so prizadeti zob, dlesen in zobna kost zaradi »slabih« patogenih bakterij. Zobne obloge spodbujajo rast patogenih bakterij, kar lahko povzroči vnetje dlesni. To vnetje je glavni vzrok za slab zadah. Zobne obloge je potrebno odstraniti vsak dan, drugače reagirajo s kalcijem iz sline in nastane zobni kamen. Zaradi zobnega kamna se nato vnetje razvija pod dlesnijo, zaradi česar zobje in korenine zob oslabijo (lahko vodi v izgubo zob).

Kako prepoznam težave z zobmi pri živali? Prepoznate jih po slabem zadahu (običajno ga povzroči začetno vnetje), rdečih dlesnih, ki ob dotiku hitro krvavijo (=vnete dlesni), rumenkasti plasti na zobeh (=zobni kamen), zmanjšanem apetitu ali zavračanju trde hrane (lahko kaže na vnetje dlesni). Če težave vztrajajo, se vedno posvetujte z veterinarjem.

Primeri uporabe: preventivna nega (namesto ščetkanja), slab zadah, vnete dlesni, zobne obloge, zobni kamen.

Navodila: Pred uporabo pretresite. Vsak dan enkrat ali dvakrat razpršite neposredno na zobe in dlesni. Po potrebi uporabite pipeto, če vaš kosmatinec ne mara spreja. Za najboljše rezultate se priporoča najprej odstraniti zobni kamen pri veterinarju (potrebno za starejše živali).

Naravne sestavine. Nežno do sluznice. Vegansko. Razvito s strani veterinarja in strokovnjakov.

Pakiranje: Razpršilo 100 ml.

Na voljo v večjih količinah in različnih pakiranjih. Kontaktirajte nas na info@provilan.si.

Sestava: Voda, mikroorganizmi, površinsko aktivna snov, pH stabilizator, emulgator (ricinusovo olje), okus po piščencu (veganski).

Priporočila: Pred uporabo pretresite. Ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki. Ne zaužijte. Izogibajte se stiku z očmi. Hranite na suhem mestu med 10 °C in 35 °C, izven dosega otrok.

Povpraševanje za izdelek

Provilan Vet Probiotično razpršilo za čiščenje zob in dlesni