BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€

Provilan Vet Probiotično razpršilo za čiščenje ušes

Vzdržuje higieno ušes in zmanjšuje možnost vnetij in okužb. Še posebej primerno za pse, ki imajo povešena ušesa in so nagnjeni k težavam z ušesi.

18,00 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 18,00 .

Na zalogi (se lahko naroči)

Provilan Vet Probiotično razpršilo za čiščenje ušes omogoča hitro in enostavno vzdrževanje higiene ušes živali. Probiotiki temeljito očistijo ušesni kanal, vzpostavijo zdravo mikrobno ravnovesje in odstranijo organske odpadke, ki lahko povzročijo vnetje.

Težave z ušesi pri živalih – Vnetje ušes je ponavljajoča težava pri mačkih in psih. Notranji in zunanji slušni kanali so umazani, rdeči in lahko oddajajo neprijeten vonj. Pršice v ušesu, ki živijo v ušesnem maslu, so glavni vzrok teh okužb in lahko povzročijo tudi intenzivno srbenje.

Okužba, ki ni zdravljena pravočasno, lahko privede do škodljivih posledic, kot so težave s sluhom in gluhost. Zato je pomembno, da temu posvetite pozornost in redno negujete ušesa.

Primeri uporabe: redna nega, povečana količina ušesnega masla, neprijeten vonj iz ušes, srbenje, rdečica, alergije, glivice …

Navodila: Pred uporabo pretresite. Nekajkrat razprišite v uho ali vlijte nekaj kapljic neposredno v uho od dvakrat do štirikrat na teden (po potrebi uporabite pipeto), odvisno od stopnje čistosti. Pustite delovati, nato uporabite mehko krpo (ne vatirano palčko). Ali razpršite na mehko krpo in podrgnite notranjost ušesa.

Naravne sestavine. Nežno do sluznice in kože. Vegansko. Razvito s strani veterinarja in strokovnjakov.

Pakiranje: Razpršilo 100 ml.

Na voljo v večjih količinah in različnih pakiranjih. Kontaktirajte nas na info@provilan.si.

Sestava: Voda, mikroorganizmi, mehke površinsko aktivne snovi, pH stabilizator.

Priporočila: Pred uporabo pretresite. Ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki. Ne zaužijte. Izogibajte se stiku z očmi. Hranite na suhem mestu med 10 °C in 35 °C, izven dosega otrok.

Povpraševanje za izdelek

Provilan Vet Probiotično razpršilo za čiščenje ušes