BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€

Provilan Vet Probiotično razpršilo za čiščenje oči

Vzdržuje higieno oči in je še posebej primerno za pse z izbuljenimi očmi ali povešenimi vekami.

18,00 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 18,00 .

Na zalogi (se lahko naroči)

Provilan Vet Probiotično razpršilo za čiščenje oči je namenjeno za enostavno čiščenje kotičkov oči in vek pri živalih. Sestavljen je iz probiotikov, ki s svojo aktivnostjo zmanjšujejo tveganje za bakterijske okužbe in odstranjujejo organske delce, ki lahko povzročijo vnetje in solzne madeže.

Očesne težave pri živalih – Če vaša žival na nenavaden način mežika ali stiska oči ali če je večji izcedek kot običajno, to lahko kaže na umazanijo ali korozivno snov, ki draži oko. Zaspance najprej zmehčajte in jih nato previdno odstranite z vato ali robčkom na katerem je razpršeno probiotično čistilo za oči.

Pri psih, ki spadajo v skupino psov, ki ima izbočene oči in ploščatim smrčkom, moramo nameniti posebno pozornost očem. Poleg tega je tveganje za težave z očmi večje pri tistih pasmah, pri katerih koža pride v stik z notranjim delom očesa. To lahko privede do obilnih solz in nalaganja pigmenta v roženici, kar zmanjša vidnost. V takih primerih je potreben posvet z veterinarjem glede zmanjšanja gube ter redna in primerna nega oči. Odvečne solze je treba odstranjevati dneno, da zmanjšate tveganje vnetja in okužbe.

Primeri uporabe: redna nega, v primeru okoljskih alergij, srbeče oči, izbuljene oči, povešene veke, povečan izcedek, obarvane solze, ki povzročajo solzne madeže …

Navodila: Pred uporabo pretresite. Vedno uporabite rokavice in čist material. Vato ali robček popršite z izdelkom in previdno tapkajte po vekah. Za vsako oko uporabite čist robček ali vato, da preprečite širjenje škodljivih mikroorganizmov. Izdelek uporabljajte redno za optimalno udobje oči in za preprečevanje vnetij.

Naravne sestavine. Nežno do sluznice in kože. Vegansko. Razvito s strani veterinarja in strokovnjakov.

Pakiranje: Razpršilo 100 ml.

Na voljo v večjih količinah in različnih pakiranjih. Kontaktirajte nas na info@provilan.si.

Sestava: Voda in mikroorganizmi, pH stabilizator.

Priporočila: Pred uporabo pretresite. Ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki. Ne zaužijte. Hranite na suhem mestu med 10 °C in 35 °C, izven dosega otrok.

Povpraševanje za izdelek

Provilan Vet Probiotično razpršilo za čiščenje oči