BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€

Provilan Vet Probiotično razpršilo za celjenje kože in ran

Čisti rane in pospeši celjenje, preprečuje okužbe, olajša celjenje hot spotov, pomaga nadzorovati dermatitise, pomaga pri težavah z glivicami, pomirja pordelo kožo in zmanjša srbenje.

18,00 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 18,00 .

Na zalogi (se lahko naroči)

Provilan Vet Probiotično razpršilo za celjenje kože in ran je edinstvena formula za povrnitev mikrobnega ravnovesja v in okolici poškodovane kože, kar pomaga pri hitrejšem celjenju in mikroskopskem čiščenju poškodovane kože. Z uporabo se omogoči naravni razvoj odpornosti kože na zunanje vplive, ščiti kožo pred draženjem in krepi kožno bariero.

Celjenje ran – Rane lahko privedejo do okužbe, saj so na koži bakterije kot so stafilokoki, ki se nahajajo okoli nosu, ušes in zadnjce. Zdravi kože ne morejo škodovati, ampak, če imajo ‘pot’ za povzročitev okužbe, lahko vdrejo skozi rano ali ekcem in povzročijo resno okužbo. Zato je pomembno, da se jim to prepreči. Z nanosom aktivnih probiotikov so možnosti za okužbo znatno manjše.

Primeri uporabe: hot spot-i, površinske rane, rane po operacijah, glivice, dermatitisi, srbež, rdeča koža, gubice na obrazu, poškodovane blazinice …

Navodila: Pred uporabo pretresite. Uporabite rokavice in čist material. Obrijte dlako okoli rane. Rano očistite z mlačno vodo, da odstranite umazanijo. Rano temeljito posušite s čisto brisačo. Rahlo poškropite izdelek. Če je potrebno, rano povijte. Postopek ponavljajte dokler se rana ne zaceli.

Naravne sestavine. Nežno do kože. Vegansko. Razvito s strani veterinarja in strokovnjakov.

Pakiranje: Razpršilo 100ml.

Na voljo v večjih količinah in različnih pakiranjih. Kontaktirajte nas na info@provilan.si.

Sestava: Voda, mikroorganizmi, pH stabilizator.

Priporočila: Pred uporabo pretresite. Ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki. Ne zaužijte. Izogibajte se stiku z očmi. Hranite na suhem mestu med 10 °C in 35 °C, izven dosega otrok.

Povpraševanje za izdelek

Provilan Vet Probiotično razpršilo za celjenje kože in ran