BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€

Provilan Vet Probiotično antialergijsko razpršilo

Učinkovito omili okoljske alergije in s tem draženje kože in sluznice, saj močno zmanjša alergene v vašem domu. Ohranja zdravo kožo ter zmanjša srbenje in draženje kože in sluznic.

18,00 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 18,00 .

Na zalogi (se lahko naroči)

Provilan Vet Probiotično antialergijsko razpršilo je varen preventivni sprej za težave z alergijami pri živalih. Aktivnost probiotikov v izdelku pomagajo ohranjati alergene na varni razdalji.

Alergije pri živalih – Najpogostejši okoljski alergeni pri živalih so iztrebki pršic, prah, cvetni prah, delci človeške kože in sintetične kemikalije. Aktivni mikroorganizmi te alergene s svojo aktivnostjo držijo na varni razdalji in aktivno razgrajujejo organsko snov, ki povzroča alergijske rakcije.

Primeri uporabe: dlaka in koža, ležišča, pohištvo, preproge, avtomobil in transportni boks, rjuhe, zrak …

Navodila: Pred uporabo pretresite. Dobra higiena je najpomembnejša pri preprečevanju težav z alergijami. Popršite izdelek na dlako ali površino, kjer se vaš hišni ljubljenček sprošča (na primer pasje postelje, kavč, odeja, rjuha); nato še prekrtačite dlako za bolj enakomeren nanos. Razpršite izdelek tudi v prostorih, kjer žival spi, in pustite, da se posuši. Prve dni uporabljajte izdelek dvakrat na dan, nato ob izboljšanju zmanjšajte na enkrat dnevno in nato prilagodite glede na potrebe. Razpršite dobro na izpostavljene dele kože, kjer je manj dlake (trebuh, dimlje, pazduhe, ušesa, tačke) in med kožnimi gubami.

Naravne sestavine. Nežno do kože. Vegansko. Razvito s strani veterinarja in strokovnjakov.

Pakiranje: Razpršilo 300 ml.

Na voljo v večjih količinah in različnih pakiranjih. Kontaktirajte nas na info@provilan.si.

Sestava: Voda, mikroorganizmi, emulgator (ricinusovo olje), aroma aloe vere, ph stabilizator.

Priporočila: Pred uporabo pretresite. Ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki. Ne zaužijte. Izogibajte se stiku z očmi. Hranite na suhem mestu med 10 °C in 35 °C, izven dosega otrok.

Povpraševanje za izdelek

Provilan Vet Probiotično antialergijsko razpršilo