BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€

Provilan PRO Clean Probiotično čistilo za kopalnico

Naravno čistilo za kopalnico s probiotiki za dolgotrajnejšo higieno, čistočo in svežino. Znebite se trdovratnih madežev in neprijetnih vonjav z naravnim pristopom. Nežno do kože.

Tega izdelka ni mogoče kupiti preko spleta, lahko pa nam pošljete povpraševanje.

Provilan Clean Probiotično čistilo za kopalnico je vaš zaveznik v boju proti trdovratnim madežem in neprijetnim vonjavam v kopalnici. Izdelano iz naravnih sestavin, to čistilo odlikuje neagresivnost in varnost pri uporabi. Ne povzroča draženja in je varno za uporabo.

Dodani probiotiki učinkovito odstranijo organske molekule, ki povzročajo neprijetne vonjave, še posebej na težko dostopnih mestih in v skritih kotičkih kopalnice. Ti mikroorganizmi razgradijo organske snovi in bakterije na naraven način, kar pripomore k izboljšanju higiene kopalnice.

  • Odpravlja neprijetne vonjave na izvoru: Namesto da bi prekrivali neprijetne vonjave z dišavami, probiotično čistilo odpravi njihov vzrok, zaradi česar bo kopalnica dišala sveže in naravno.
  • Takojšnji rezultati in še boljša higiena ob redni uporabi: Po nanosu izdelka boste takoj opazili razliko, in ob redni uporabi bodo rezultati še boljši.
  • Večnamenska uporaba: Primerno je za vse površine v kopalnici, od ploščic do sanitarnih naprav.
  • Varčen z okoljem: ni škodljivo za okolje, saj se hitro razgradi in ne onesnažuje vodnih virov.

Navodila za uporabo: Pred uporabo pretresite. Razpršite po sanitarnih površinah in obrišite s čisto krpo iz mikrovlaken. Poskrbite, da boste izdelek nanesli na celotno površino, tudi na težko dostopna mesta.

Naravne sestavine. Nežno do kože. Vegansko. Razvito s strani strokovnjakov.

Pakiranje: 500 ml, 1l (koncentrat) ali 5l (koncentrat).

Za večje količine in različna pakiranja nas kontaktirajte na info@provilan.si.

Vsebuje: Dišavo, konzervans: NATRIJEV BENZOAT, mikroorganizme EU skupina 1.

Sestava: Voda (> 30%), mikroorganizmi (< 5%), površinsko aktivne snovi (< 1,5%), odstranjevalec vonjav (< 1%), aroma pomaranče in granatnega jabolka(< 1%).

Priporočila: Pred uporabo pretresite. Ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki. Ne zaužijte. Izogibajte se stiku z očmi. Hranite na suhem mestu med 10 °C in 35 °C, izven dosega otrok.

Povpraševanje za izdelek

Provilan PRO Clean Probiotično čistilo za kopalnico