BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€

Provilan PRO Clean Probiotični čistilec in osvežilec zraka in tekstila

V vašem domu zmanjšuje okoljske biološke alergene kot so iztrebki pršic, cvetni prah, prah, kožne luske in dlake hišnih ljubljenčkov.

Tega izdelka ni mogoče kupiti preko spleta, lahko pa nam pošljete povpraševanje.

Provilan Clean Probiotični čistilec in osvežilec zraka in tekstila je inovativni izdeleke, ki zmanjšuje prisotnost bioloških alergenov v prostoru. Dodani probiotiki varno in učinkovito porabijo biološke alergene kot vir hrane.

To naravno razpršilo je še posebej koristno za boj proti pršicam. Pršice so organizmi, ki jih najdemo v večini stavb skozi vse leto. Uspevajo v delcih prahu in v mehkih oblogah kot so posteljina, preproge, oblazinjeno pohištvo, zavese. Pršice ne pikajo, vendar njihovi iztrebki vsebujejo beljakovino, ki lahko povzroči astmo in alergijske reakcije. Ker ena sama pršica vsak dan izloči približno dvajset iztrebkov, lahko to povzroči velike težave. Samo v naših vmetnicah jih je lahko deset tisoč

Izdelek:

  • čisti notranji zrak.
  • zmanjšuje biološke alergene.
  • pomaga preprečevati alergijske reakcije na okoljske alergene.

Navodila: Pred uporabo pretresite. V zrak 5 dni zapiredoma razpršite pršilo (meglica) v prostoru in pustite, da se usede. Površine ne zmočite ali sušite. Nato pršite enkrat na 3 dni, da ohranite preventivni učinek.

Naravne sestavine. Nežno do kože. Vegansko. Razvito s strani strokovnjakov.

Pakiranje: Razpršilo 300ml.

Na voljo v večjih količinah in različnih pakiranjih. Kontaktirajte nas na info@provilan.si.

Sestava: Voda, mikroorganizmi, naravna aroma aleo vere.

Priporočila: Pred uporabo pretresite. Ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki. Ne zaužijte. Izogibajte se stiku z očmi. Hranite na suhem mestu med 10 °C in 35 °C, izven dosega otrok.

Povpraševanje za izdelek

Provilan PRO Clean Probiotični čistilec in osvežilec zraka in tekstila