BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€

Provilan PRO Clean Naravni odstranjevalec vodnega kamna

Naraven in učinkovit odstranjevalec vodnega kamna, ki poskrbi za čistočo brez škodljivih kemikalij. Nežen do kože in z nežnim vonjem.

Tega izdelka ni mogoče kupiti preko spleta, lahko pa nam pošljete povpraševanje.

Provilan Clean Naravni odstranjevalec vodnega kamna je vaš zanesljiv spremljevalec v boju proti trdovratnim madežem vodnega kamna. Njegova glavna sestavina je naravna citronska kislina, pridobljena iz citrusov, ki je izjemno učinkovita pri odstranjevanju vodnega kamna, ne da bi pri tem uporabljali agresivne kemikalije, ki lahko škodijo vašemu zdravju.

  • Naravna in učinkovita formula: S pršenjem izdelka na madeže vodnega kamna boste opazili vidne rezultate v nekaj minutah. Citronska kislina razgradi trdovratne ostanke in izboljša higieno kuhinjskih in kopalniških površin.
  • Varno za vaš dom, vas in okolje: Narejen trajnostno, brez agresivnih kemikalij, strupov ali sestavin, ki onesnažujejo okolje. S tem zagotavlja nežno, a učinkovito čiščenje, brez negativnih vplivov na okolje ali zdravje.
  • Večnamenska uporaba: Uporabite ga lahko na različnih površinah, vključno s pipo, umivalnikom, prho, kadjo, ploščicami in steklenimi površinami. Prav tako je primeren za uporabo na plastiki in kovini.
  • Prijeten vonj naravne limone: Za osvežujoč vonj in prijetno izkušnjo čiščenja poskrbi naravna aroma limone.

*Provilan Clean Naravni odstranjevalec vodnega kamna ne vsebuje probiotikov.

Navodila za uporabo: Pred uporabo pretresite. Popršite izdelek po madežih vodnega kamna, pustite delovati približno deset minut, nato podrgnite in sperite z vodo.

Naravne sestavine. Nežno do kože. Vegansko. Razvito s strani strokovnjakov.

Pakiranje: 500 ml, 5 L ali 25 L embalaži.

Za večje količine in različna pakiranja nas kontaktirajte na info@provilan.si.

Vsebuje: Dišavo, konzervans: NATRIJEV BENZOAT, mikroorganizme EU skupina 1.

Sestava: Voda (> 30%), citronska kislina (< 15%), naravna aroma limone (< 1%).

Priporočila: Pred uporabo pretresite. Ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki. Ne zaužijte. Izogibajte se stiku z očmi. Hranite na suhem mestu med 10 °C in 35 °C, izven dosega otrok.

Povpraševanje za izdelek

Provilan PRO Clean Naravni odstranjevalec vodnega kamna