BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€

Provilan Earth Probiotično čistilo za vodo v jezerih, ribnikih in akvarijih

Izboljša kakovost, čistost in videz vode v ribnikih, jezerih in akvarijih. Probiotiki v izdelku ustvarijo boljše okolje za ribe in rastline, odpravijo neprijetne vonjave in zmanjšajo rast alg.

324,00 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 324,00 .

Ni na zalogi

Je naravno in učinkovito čistilo za vodo v akvarijih, ribnikih ali jezerih. Deluje na trajnosten način brez agresivnih kemikalij, ki lahko škodijo vodnemu ekosistemu. Ravno obratno, ne le, da ne škodi, ampak okolje obogati s koristnimi probiotiki in poveča učinkovitost sistemov za čiščenje.

Dodani probiotiki biološko izboljšujejo kakovost vode, saj obnavljajo mirobiomsko ravnovesje, ki podpira dobro počutje rib, rastlin in drugega vodnega življenja. Zmanjšajo organske odpadke, blato in usedline, saj je to vir njihove prehrane.

Probiotiki prav tako uravnotežijo kemične vrednosti nitritov, fosfatov in kisiska v vodi. Zaustavijo nevaren proces nitrifikacije in pretvrijo strupene nitrite v varne nitrate. Zmanjšujejo amonijak ter razgradijo in razredčijo fosfor. Zmanjšajo širjenje slabih bakterij, ki povzročajo bolezni, saj so njihovi tekmeci za hrano in prostor.

Izdelek:

  • znatno zmanjša višino blata in plavajočega organskega materiala.
  • prispeva k mineralizaciji vodnih ekosistemov.
  • preprečuje nekontrolirano rast alg.
  • Je visoko učinkovito čistilo za Koi ribnike, brez strupenih kemikalij ali onesnaževalcev, ki bi škodovali vašim ribam ali drugim prebivalcem.

Probiotično čistilo je idealen za sladkovodne, morske in tropske akvarije, ki so ogrevani ali neogrevani. Še posebej je koristen za korale, ki so občutljive na kakovost vode.

*Trenutno se izdelek ne priporoča za ribe, ki so gojene za uživanje.

Enostaven za uporabo in učinkovit. Je naraven in je v celoti biorazgradljiv. Ni škodljiv za ljudi, živali ali okolje. Izdelek je v reciklirani embalaži. Izdelek je veganski in ni testiran na živalih.

Navodila: Odvisno od količine vode, se bo odmerek uporabil bodisi na površini, bodisi v središču vodnega okolja. Deluje v dveh fazah – faza naselitve in faza vzdrževanja. V prvi fazi, fazi naselitve, se raztrosi 100g izdelka na m3 vode. V drugi fazi, fazi vzdrževanja, se doda 50-100g izdelka na m3 vode na teden.

Pakiranje: Vedro 10kg in vedro 200kg.

Na voljo v večjih količinah in različnih pakiranjih. Kontaktirajte nas na info@provilan.si.

Vsebuje: Morska snov (kalcijev karbonat), mineralne snovi, rastlinske beljakovine, encimski in bakterijski kompleks.

Priporočila: Uporablja se preventivno za namene izboljšanja kvalitete vodnega okolja, saj preprečuje neravnovesje vodnega sistema. Uporablja se v notranjem ali zunanjem okolju pri najnižji temperaturi -2°C. Ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki. Ne zaužijte. Izogibajte se stiku z očmi. Izdelek razporedite v najbolj občutljivo območje vodnega okolja. Hranite na suhem mestu med 10°C in 35°C, izven dosega otrok.

Povpraševanje za izdelek

Provilan Earth Probiotično čistilo za vodo v jezerih, ribnikih in akvarijih