BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€

Provilan Earth Probiotično čistilo za kontaminirano vodo z ogljikovodiki in nafto

Dekontaminira tla in vodo, ki so onesnažena z ogljikom ali gorivom. Naravno spreminja toksične onesnaževalne snovi v neškodljive snovi.

456,00 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 456,00 .

Ni na zalogi

Je naravno in učinkovito sredstvo za dekontaminacijo tal in vode. Ne vsebuje škodljivih kemikalij.

Dodani probiotiki razgradijo molekule dolgih verig ogljikovodikov s pomočjo procesa oksidacije. Encimi preoblikujejo ogljikovodike v alkohol in karboksilno kislino ia vstop v Krebsov cikel. Na ta način razgradnja ogljikovodikov postane vir energije za probiotike.

Uporaba izdelka znatno zmanjša stroške prevoza in sežiganja ter ogljični odtis. Poleg tega je usedlino mogoče uporabljati kot kmetijsko gnojilo, kar koristi okolju.

Izdelek se uporablja za:

  • dekontaminacijo vode (jezera, ribniki, podtalnica).
  • dekontaminacijo tal zaradi okoljskega onesnaževanja.
  • dekontaminacija pod površjem.
  • dekontaminacijo industrijskega onesnaževanja (PAH)
  • razlitje goriv na betonskih površinah (bencinske črpalke)
  • odstranjevanje ogljikovodikov iz različnih tekočin.
  • podpovršinsko dekontaminacijo v jezerih.

Enostaven za uporabo in učinkovit. Popolnoma je varen za izpust v vodotoke in ne škoduje vodnemu življu. Je naraven in je v celoti biorazgradljiv. Ni škodljiv za ljudi, živali ali okolje. Izdelek je v reciklirani embalaži. Izdelek je veganski in ni testiran na živalih.

Navodila: Nanesite prašek neposredno na onesnaženje in pustite delovati. Izdelek najbolje deluje ko je posebej odmerjen za okolje, ki ga obravnavate. Če niste prepričani o odmerjanju se obrnite na nas za strokovno svetovanje.

Pakiranje: Vedro 10kg in vedro 200kg.

Na voljo v večjih količinah in različnih pakiranjih. Kontaktirajte nas na info@provilan.si.

Vsebuje: Morska snov (kalcijev karbonat), mineralne snovi, probiotike, rastlinske izvlečke, biološki aktivator in encimski kompleks.

Priporočila: Uporablja se preventivno za namene izboljšanja kvalitete vodnega okolja, saj preprečuje neravnovesje vodnega sistema. Uporablja se v notranjem ali zunanjem okolju pri najnižji temperaturi -2°C. Ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki. Ne zaužijte. Izogibajte se stiku z očmi. Izdelek razporedite v najbolj občutljivo območje vodnega okolja. Hranite na suhem mestu med 10°C in 35°C, izven dosega otrok.

Povpraševanje za izdelek

Provilan Earth Probiotično čistilo za kontaminirano vodo z ogljikovodiki in nafto