BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€

Provilan Earth Probiotično čistilo za greznice in čistilne naprave

Odstrani neprijetne vonjave iz greznice in odtokov, zmanjšuje usedlino ter vzdržuje cevi in čistilno napravo brez agresivnih kemikalij.

324,00 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 324,00 .

Ni na zalogi

Je naravno in učinkovito sredstvo za vzdrževanje greznic, čistilnih naprav in sanitarij, saj čisti sisteme odpadnih voda brez agresivnih kemikalij. Razgrajuje organske molekule, ki so odgovorne za neprijetne vonjave in sodeluje pri naravnem vzdrževanju cevi. Uporaba sredstva zmanjša potrebo po praznjenju greznic, saj zmanjša volumen usedline.

Dodani probiotiki čistijo na mehaničen način, kar je pomembo tudi za predele, ki jih ne dosežemo.

Izdelek:

  • zmanjša usedlino.
  • nadzorjuje in zmanjšuje vonj po greznici.
  • odpravi biološke zamašitve v ceveh.
  • na naravni način pomaga pri vzdrževanju vodovodnih cevi.
  • deluje dolgotrajno zahvajujoč počasnemu širjenju probiotikov.
  • zmanjša ferkvenco praznjenja čistilnih sistemov.
  • izboljša kakovost odpadnih voda.

Bolje za vas, vašo družino in okolje, saj ne vsebuje škodljivih kemikalij, klora ali drugih agresivnih sredstev. Izdelek ni koroziven.

Ta izdelek deluje na varen način, ki preprečuje odpornost na antimikrobna sredstva. Popolnoma je varen za izpust v vodotoke in ne škoduje vodnemu življu.

Enostaven za uporabo in učinkovit. Je naraven in je v celoti biorazgradljiv. Ni škodljiv za ljudi, živali ali okolje. Izdelek je v reciklirani embalaži. Izdelek je veganski in ni testiran na živalih.

Navodila: Izdelek se lahko uporablja s pomočjo stranišča ali preko drugih cevi. Za čiščenje odpadnih voda deluje v dveh fazah – faza vključitve in faza vzdrževanja. V prvi fazi, fazi vključitve, se 1kg izdelka vključi neposredno v vaš čistilni sistem. V drugi fazi, fazi vzdrževanja, se doda 50g izdelka v stranišče vsak teden, kar bo omogočalo lažje prebavljanje iztrebkov, odpravljanje neprijetnih vonjav in še več. Za odmaševanje cevi, bo potrebno v stranišče dati 50g izdelka in počakati približno 2 uri in šele nato lahko splaknete. Pomembno je vedeti, da zamaškov iz sintetičnih materialov ne bo mogoče odstraniti, le zamaške iz organskih materialov.

Pakiranje: Vedro 10kg in vedro 200kg.

Na voljo v večjih količinah in različnih pakiranjih. Kontaktirajte nas na info@provilan.si.

Vsebuje: Morska snov (kalcijev karbonat), mineralne snovi, rastlinske izvlečke, biološki aktivator in encimski kompleks.

Priporočila: Uporablja se preventivno za namene izboljšanja kvalitete vodnega okolja, saj preprečuje neravnovesje vodnega sistema. Uporablja se v notranjem ali zunanjem okolju pri najnižji temperaturi -2°C. Ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki. Ne zaužijte. Izogibajte se stiku z očmi. Izdelek razporedite v najbolj občutljivo območje vodnega okolja. Hranite na suhem mestu med 10°C in 35°C, izven dosega otrok.

Povpraševanje za izdelek

Provilan Earth Probiotično čistilo za greznice in čistilne naprave