BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€

Provilan Clean Probiotično večnamensko čistilo (koncentrat)

Učinkovito očisti vse površine na naraven način. Uporabljate ga lahko na različnih površinah vašega doma in tudi avtu, terasu, zunanjem pohištvu…

17,90 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 17,90 .

Na zalogi (se lahko naroči)

Provilan Clean Probiotično čistilo za tla in preproge je primerno za uporabo na vseh vrstah površin – gospodinjske površine, ploščice, trde površine, plastiko, aluminij, avto, teraso, umetno travo, zunanje pohištvo …* Probiotiki, ki so v tem čistilu, učinkovito odstranijo organske molekule, ki povzročajo neprijetne vonjave in čistijo mikrobiološko tudi po tem ko se čistilo posuši. Ne draži med uporabo in je primeren za alergike, saj zmanjšuje prisotnost okoljskih alergenov.

* Za bolj občutljive površine, kot sta npr. marmor in kodri kamen, ne priporočamo tega čistila, ampak Probiotično čistilo za notranje površine in Probiotično čistilo za tla in preproge (koncentrat).

Koristni probiotiki v čistilu aktivno čistijo več kot le vidno umazanijo, saj odstranjujejo molekule neprijetnih vonjav, okoljske alergene in organsko umazanijo. Lahko dosežejo tudi težko dostopne kotičke, kjer se nabira organska umazanija in škodljive bakterije. Probiotiki ostanejo na površinah do tri dni, kjer nadaljajujejo z delovanjem, zato je učinek čiščenja dolgotrajnejši. To izboljša higieno.

Redno čiščenje s tem probiotičnim čistilom obnovi bolj zdrav mikrobni ravnovesje (zdrav mikrobiom) v vašem okolju. To je znano, da podpira dobro počutje in imunost. Prav tako zmanjšuje odpornost na protimikrobna zdravila.

Izdelek je koncentrat – Varčna in okolju prijazna koncentrirana formula, saj 1 L ustvari 100-200 L raztopine, odvisno od stopnje umazanosti tal. Kar pomeni, da je tudi zelo ekonomičen.

Navodila: Pred uporabo pretresite. Razmerje redčenja 1:100. Razredčite 50 do 100 ml (odvisno od stopnje umazanije) v 10 L mlačne vode in očistite različne površine. Primerno tudi za aluminij in plastiko.

Naravne sestavine. Nežno do kože. Vegansko. Razvito s strani strokovnjakov.

Pakiranje: : Plastenka z merilnim pokrovčkom 1 l.

Na voljo v večjih količinah in različnih pakiranjih. Kontaktirajte nas na info@provilan.si.

Vsebuje: Manj kot 5% anionskih površinsko aktivnih snovi, manj kot 5% neionskih površinsko aktivnih snovi, manj kot 5% EDTA in njenih soli, dišave, konzervans: SODIUM BENZOATE.

Sestava: Voda (> 30%), ekološko certificirane površinsko aktivne snovi (< 10%), mikroorganizmi (< 7,5%), naravna aroma mete (< 1%).

Priporočila: Pred uporabo pretresite. Ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki. Ne zaužijte. Izogibajte se stiku z očmi. Hranite na suhem mestu med 10 °C in 35 °C, izven dosega otrok.

Povpraševanje za izdelek

Provilan Clean Probiotično večnamensko čistilo (koncentrat)