BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€

Provilan Clean Probiotično čistilo za tla za fitnes in wellness (koncentrat)

Učinkovito očisti vse talne površine na naraven način. Dodani probiotiki čistijo tam kjer ne dosežemo, odstranijo neprijetne vonjave in imajo dolgotrajen učinek čiščenja, saj so aktivni še več dni po nanosu.

17,90 75,90 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 17,90 .

Provilan Clean Probiotično čistilo za tla in preproge je primerno za uporabo na vseh vrstah talnih površin – laminat, ploščice, parket, les, kamen, marmor. Probiotiki, ki so v tem čistilu, učinkovito odstranijo organske molekule, ki povzročajo neprijetne vonjave in čistijo mikrobiološko tudi po tem ko se čistilo posuši. Ne draži med uporabo in je primeren za alergike, saj zmanjšuje prisotnost okoljskih alergenov v prostoru.

Koristni probiotiki v čistilu aktivno odpravljajo organske vire neprijetnih vonjav. To zmanjšuje potrebo po kemičnih osvežilcih zraka za prekrivanje vonjav. Prodirajo tudi v težko dostopne razpoke in kotičke na tleh, kjer se nabirajo škodljive bakterije in umazanija.

Redno čiščenje s tem probiotičnim čistilom za tla obnovi bolj zdrav mikrobni ravnovesje (zdrav mikrobiom) v prostoru. To je znano, da podpira dobro počutje in imunost. Prav tako zmanjšuje odpornost na protimikrobna zdravila.

Izdelek je koncentrat – Varčna in okolju prijazna koncentrirana formula, saj 1 L ustvari 125-250 L raztopine, odvisno od stopnje umazanosti tal. Kar pomeni, da je tudi zelo ekonomičen.

Navodila: Pred uporabo pretresite. 40 do 80mL (odvisno od stopnje umazanije) razredčite v 10L mlačne vode in očistite tla. Po potrebi sperite peno.

Naravne sestavine. Nežno do kože. Vegansko. Razvito s strani strokovnjakov.

Pakiranje: : Plastenka z merilnim pokrovčkom 1 l, 5l.

Na voljo v večjih količinah in različnih pakiranjih. Kontaktirajte nas na info@provilan.si.

Vsebuje: Manj kot 5% anionskih površinsko aktivnih snovi, manj kot 5% neionskih površinsko aktivnih snovi, manj kot 5% EDTA in njenih soli, dišave, mikroorganizme EU skupina 1, konzervanse: NATRIJEV BENZOAT, D-LIMONENE, LINALOOL.

Sestava: Voda (> 30%), ekološko certificirane površinsko aktivne snovi (< 15%), mikroorganizmi (< 15%), aroma pomaranče in granatnega jabolka(< 1%).

Priporočila: Pred uporabo pretresite. Ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki. Ne zaužijte. Izogibajte se stiku z očmi. Hranite na suhem mestu med 10 °C in 35 °C, izven dosega otrok.

Povpraševanje za izdelek

Provilan Clean Probiotično čistilo za tla za fitnes in wellness (koncentrat)