BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€

Provilan Clean Probiotično čistilo za odtoke

Naravno in učinkovito čistilo za odtoke in WC školjko, ki odstrani trdovratne madeže vodnega kamna. Poveča higieno v kopalnici brez uporabe agresivnih kemikalij.

10,90 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 10,90 .

Na zalogi (se lahko naroči)

Provilan Clean Naravno čistilo za odtoke je naravno in učinkovito čistilo, ki ne vsebuje klora ali drugih agresivnih kemikalij, ki bi lahko povzročile alergijske reakcije in poškodovale vašo kožo. Dodani probiotiki čistijo odtoke dlje časa in razgrajujejo organsko umazanijo.

Izjemne lastnosti globinskega čiščenja in odstranjevanja vodnega kamna omogočajo, da se madeži razgradijo in odstranijo. Poleg tega ima prijeten vonj po citrusih in je tiksotropno, kar pomeni, da se dolgo časa zadrži na površini, ne da bi se takoj izpral v odtok. S tem zagotavlja daljši učinek čiščenja na stenah WC školjke.

  • Naravna in učinkovita formula: Z nanosom izdelka boste opazili vidne rezultate v nekaj minutah. Citronska kislina razgradi trdovratne ostanke in izboljša higieno odtokov in WC školjke.
  • Varno za vas in okolje: narejen je trajnostno, brez agresivnih kemikalij, strupov ali sestavin, ki onesnažujejo okolje. S tem zagotavlja nežno, a učinkovito čiščenje, brez negativnih vplivov.
  • Prijeten vonj: Za osvežujoč vonj in prijetno izkušnjo čiščenja poskrbi naravna aroma pomaračne in granatnega jabolka.

Navodila: Pred uporabo pretresite. Plastenko  stisnite, da izdelek nanesete pod rob WC školjke, pustite delovati približno 10 minut, nato zdrgnite s krtačo in sperite.

Naravne sestavine. Nežno do kože. Vegansko. Razvito s strani strokovnjakov.

Pakiranje: 750ml.

Za večje količine in različna pakiranja nas kontaktirajte na info@provilan.si.

Vsebuje: Manj kot 5% anionsko površinsko aktivnih snovi, dišave, D-LIMONENE.

Sestava: Voda (> 30%), neanionsko površinsko aktivne snovi (< 10%), anionske površinsko aktivne snovi (< 2,5%), aroma pomaranče in granatnega jabolka (< 1%).

Priporočila: Pred uporabo pretresite. Ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki. Ne zaužijte. Izogibajte se stiku z očmi. Hranite na suhem mestu med 10 °C in 35 °C, izven dosega otrok.

N°UFI : 6800-202F-E00P-UPFP

opozorilo

OPOZORILO

Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, imejte pri roki embalažo izdelka ali etiketo.  Hraniti izven dosega otrok. Pozorno preberite in upoštevajte vsa navodila. Po rokovanju si temeljito umijte roke. Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in jih je mogoče zlahka odstraniti. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha se posvetujte z zdravnikom.

Povpraševanje za izdelek

Provilan Clean Probiotično čistilo za odtoke