BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€

Provilan Clean Probiotično čistilo za notranje površine

Naravno večnamensko čistilo za notranje pralne površine s probiotiki za mikroskopsko čiščenje. Primeren tudi za najbolj občutljive površine. Nežen do kože.

10,90 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 10,90 .

Na zalogi (se lahko naroči)

Naravno in večnamensko čistilo, ki je primerno za uporabo na različnih pralnih površinah vašega doma – kuhinjski pult, ploščice, okna, ogledala, marmor, kamen. Probiotiki, ki so v tem čistilu, učinkovito odstranijo organske molekule, ki povzročajo neprijetne vonjave.

Provilan Clean Probiotično čistilo za pralne površine predstavlja naravno in ekološko možnost za globinsko čiščenje vseh pralnih površin v vašem domu. Poleg tega, da se učinkovito spopade z vidno umazanijo, probiotiki delujejo tudi na mikroskopski ravni, kar povečuje higieno in temeljitost čiščenja na vseh uporabljenih površinah. Ne draži dihal in kože med uporabo.

  • Globinsko čiščenje: Probiotiki so mikroorganizmi, ki gredo tja, kamor običajna čistila ne morejo. S tem dosežejo tudi skrite kotičke, kjer se pogosto nabirajo umazanija, bakterije in neprijetni vonji.
  • Odstrani alergene in vonjave: Probiotiki učinkovito odstranjujejo umazanijo, maščobo, izpodrivajo škodljive bakterije in biološke alergene, kot so cvetni prah, iztrebki pršic, kožne luske hišnih ljubljenčkov in ljudi. S tem pomagajo ustvariti notranje okolje, ki zmanjšuje simptome alergij na koži in dihalih. Poleg tega učinkovito odstranijo neprijetne vonjave, kar zmanjšuje potrebo po kemičnih osveževalcih zraka.
  • Okolju in vam prijazno: Čistilo ni škodljivo in ne draži med uporabo. Ne vsebuje rakotvornih snovi, strupov, parabenov ali aluminija, kar ga naredi varnejšega in bolj zdravega za vas, vašo družino, hišne ljubljenčke, vaš dom in okolje. Poleg tega je brez barvil, kar pomeni, da ne pušča madežev.
  • Trajnost: Ko čistilo odplaknete v odtok, probiotiki še naprej čistijo cevi in odpadno vodo, prispevajoč k boljši okoljski trajnosti.

Navodila za uporabo: Pred uporabo pretresite. Razpršite na vodoodporne površine in obrišite s čisto krpo iz mikrovlaken. Za okna in ogledala uporabite krpe, ki so namenjene čiščenju oken, da se izognete lisam.

Naravne sestavine. Nežno do kože. Vegansko. Razvito s strani strokovnjakov.

Pakiranje: 500 ml.

Za večje količine in različna pakiranja nas kontaktirajte na info@provilan.si.

Vsebuje: Dišavo, konzervans: NATRIJEV BENZOAT, mikroorganizme EU skupina 1, D-LIMONENE.

Sestava: Voda (> 30%), mikroorganizmi (< 5%), ekološko certificirane površinsko aktivne snovi (< 1,5%), naravna aroma pomaranče in granatnega jabolka (< 1%).

Priporočila: Pred uporabo pretresite. Ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki. Ne zaužijte. Izogibajte se stiku z očmi. Hranite na suhem mestu med 10 °C in 35 °C, izven dosega otrok.

Povpraševanje za izdelek

Provilan Clean Probiotično čistilo za notranje površine