BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€

Provilan Clean Probiotično čistilo za kopalnico

Naravno čistilo za kopalnico s probiotiki za dolgotrajnejšo higieno, čistočo in svežino. Znebite se trdovratnih madežev in neprijetnih vonjav z naravnim pristopom. Nežno do kože.

10,90 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 10,90 .

Na zalogi (se lahko naroči)

Provilan Clean Probiotično čistilo za kopalnico je vaš zaveznik v boju proti trdovratnim madežem in neprijetnim vonjavam v kopalnici. Izdelano iz naravnih sestavin, to čistilo odlikuje neagresivnost in varnost pri uporabi. Ne povzroča draženja in je varen za vaš dom, vključno z otroci in hišnimi ljubljenčki.

Dodani probiotiki učinkovito odstranijo organske molekule, ki povzročajo neprijetne vonjave, še posebej na težko dostopnih mestih in v skritih kotičkih kopalnice. Ti mikroorganizmi razgradijo organske snovi in bakterije na naraven način, kar pripomore k izboljšanju higiene kopalnice.

  • Odpravlja neprijetne vonjave na izvoru: Namesto da bi prekrivali neprijetne vonjave z dišavami, probiotično čistilo odpravi njihov vzrok, zaradi česar bo vaša kopalnica dišala sveže in naravno.
  • Takojšnji rezultati in še boljša higiena ob redni uporabi: Po nanosu izdelka boste takoj opazili razliko, in ob redni uporabi bodo rezultati še boljši.
  • Večnamenska uporaba: Primerno je za vse površine v kopalnici, od ploščic do sanitarnih naprav.
  • Varčen z okoljem: ni škodljivo za okolje, saj se hitro razgradi in ne onesnažuje vodnih virov.

Navodila za uporabo: Pred uporabo pretresite. Razpršite po sanitarnih površinah in obrišite s čisto krpo iz mikrovlaken. Poskrbite, da boste izdelek nanesli na celotno površino, tudi na težko dostopna mesta.

Naravne sestavine. Nežno do kože. Vegansko. Razvito s strani strokovnjakov.

Pakiranje: 500 ml, 3 L ali 5 L embalaži.

Za večje količine in različna pakiranja nas kontaktirajte na info@provilan.si.

Vsebuje: Dišavo, konzervans: NATRIJEV BENZOAT, mikroorganizme EU skupina 1.

Sestava: Voda (> 30%), mikroorganizmi (< 5%), ekološko certificirane površinsko aktivne snovi (< 2%), odstranjevalec vonjav (< 1%), naravna aroma mete (< 1%).

Priporočila: Pred uporabo pretresite. Ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki. Ne zaužijte. Izogibajte se stiku z očmi. Hranite na suhem mestu med 10 °C in 35 °C, izven dosega otrok.

Povpraševanje za izdelek

Provilan Clean Probiotično čistilo za kopalnico