BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€

Provilan Clean Probiotični nadomestek klora (koncentrat)

Učinkovit in koži prijazen nadomestek klora za domače bazene in jacuzzije. Primerno tudi za čiščenje bazenov, jacuzzijev in EMS jaken.

27,90 110,90 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 27,90 .

Provilan Clean Probiotični nadomestek klora je bolj prijazna alternativa čistil s klorom ali razkužil v bazenih – toplih in hladnih, masažnih, jacuzzijih.

Koncentrat v kratkem času razgradi organske delce umazanije ali urina, saj preprosto čisti onesnaženo vodo. Aktivni robiotiki čistijo zanesljivo in zagotavljajo bolj zdravo okolje za športne dejavnosti.

Čiščenje je potrebno začeti s svežo vodo in poteka v dveh fazah:

  1. Postopek pospeševanja čiščenja z visokimi koncentrati in svežo vodo – razmerje 1:1000.
  2. Postopek vzdrževanja z nižjim koncentratom – razmerje 1:10000.

Navodila: Pred uporabo pretresite. Za bazene uporabljajte v razmerju 1:1000 – največ 1L koncentrata na 1 m3 vode. Pri večjih količinah vode koncentrat razporedite na več mest ali ga dovajajte preko povezanih filtrov in sstemov cirkulacije. Za jacuzzije uporabite razmerje 1:10000, torej uporabite 0,1 litra na m3 vode.

Naravne sestavine. Nežno do kože. Vegansko. Razvito s strani strokovnjakov.

Pakiranje: 1l (koncentrat), 5l (koncentrat).

Na voljo v večjih količinah in različnih pakiranjih. Kontaktirajte nas na info@provilan.si.

Vsebuje: Manj kot 5% neionskih površinsko aktivnih snovi, manj kot 5% EDTA in njenih soli, dišave, konzervans: NATRIJEV BENZOAT, mikroorganizme EU skupina 1, D-LIMONENE, LINALOOL.

Sestava: Voda (>30%), mikroorganizmi (<1%), površinsko aktivne snovi (<6%), aroma pomaranče in granatnega jabolka (<1%).

Priporočila: Pred uporabo pretresite. Ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki. Ne zaužijte. Izogibajte se stiku z očmi. Hranite na suhem mestu med 10 °C in 35 °C, izven dosega otrok.

Povpraševanje za izdelek

Provilan Clean Probiotični nadomestek klora (koncentrat)