BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€

Provilan Clean Probiotični gel za pranje perila

Je gel za pranje perila z dodanimi probiotik iz naravnih sestavini, ki je nežen do kože, tekstila in okolja. Formula izdelka je prilagojena za pranje EMS jaken in športnih oblačil.

10,90 58,90 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 10,90 .

Provilan Clean Probiotični gel za pranje perila ima dodane probiotike, ki aktivno zmanjšujejo neprijetne vonjave in delce umazanije. Primerno je za belo in barvno perilo. Ima prijeten in nežen vonj po pomaranči in granatnem jabolku.

Ta izdelek deluje na varen način, ki preprečuje odpornost na antimikrobna sredstva. Popolnoma je varen za izpust v vodotoke in ne škoduje vodnemu življu.

Navodila: Pred prvo uporabo je treba predal za detergent očistiti, da se izognete ostankom prejšnjih izdelkov. Nalijte 30 ml raztopine v predelek za detergent. Pranje 20 minut pri 30°C. Če voda vsebuje veliko vodnega kamna, uporabite 50 ml raztopine.

Naravne sestavine. Nežno do kože. Vegansko. Razvito s strani strokovnjakov.

Pakiranje: Plastenka 300 ml, plastenka z merilnim pokrovčkom 1 l in kantica 5 l.

Na voljo v večjih količinah in različnih pakiranjih. Kontaktirajte nas na info@provilan.si.

Vsebuje: Manj kot 5% anionskih površinsko aktivnih snovi, manj kot 5% neionskih površinsko aktivnih snovi, dišave, konzervans: NATRIJEV BENZOAT, mikroorganizme EU skupina 1, D-LIMONENE, LINALOOL, CITRAL.

Sestava: Voda (>30%), mikroorganizmi (<1%), ekološko certificirane aktivne snovi (<6%), naravna aroma pomarače in granatnega jabolka.

Priporočila: Pred uporabo pretresite. Ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki. Ne nanašajte neposredno na kožo. Vsebuje d-limonene (5989-27-5). Lahko povzroči alergijsko reakcijo. Varnostni list je na voljo na zahtevo.

Povpraševanje za izdelek

Provilan Clean Probiotični gel za pranje perila