BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€

Provilan Clean Probiotični detergent za pranje posode

Učinkovito pomiva posodo in je nežen do vaše kože. Probiotiki ohranjajo higieno dlje časa, saj čistijo na mikrobni ravni in ščitijo vaše roke pred izsušitvijo.

7,50 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 7,50 .

Na zalogi (se lahko naroči)

Provilan Clean Probiotični detergent za pomivanje pososde je veganski, z naravnimi sestavinami in nežen detergent za ročno pomivanje posode brez agresivnih in škodljivih kemikalij. Dodani probiotiki globinsko čistijo vašo pododo na mikrobiološki ravni ko jih speremo v odtok pa čistijo vaše odtoke.

Zaradi dodanih probiotikov bo vaša gobica za pomivanje posode brez neprijetnih vonjav, saj probiotiki zasedejo prostor in se mikroorganizmi, ki so odgovorni za te vonjave ne morejo širiti in jih povzročati. Tako bo vaša gobica dlje časa uporabna, brez neprijetnih vonjav in bolj higienična ves čas uporabe.

Dodani probiotiki bodo čistili na mikrobni ravni, torej ne samo vidne umazanije. Sredstvo s probiotiki je primerno za učinkovito odstranjevanje zasušene hrane, topljenje maščob in odpravljanje vonjav.

Prav tako bo bolj higienično in brez vonjav tudi pomivalno korito in odtoki. Veliko probiotikov ostane na posodi, tisti, ki se sprejejo pa pomagajo še naprej vzdrževati higieno in odpravljajo neprijtne vonjave v koritu in ceveh. Tako bo manj neprijetnih vonjav tudi iz cevi.

Izdelek:

  • temeljito čisti in razmaščuje posodo.
  • brez škodljivih kemikalij.
  • prijazno do kože in primerno za občutljivo kožo (možna uporaba brez rokavic).
  • enostavno biološko razgradljivo in neškodljivo za okolje.
  • osvežujoča in nežna aroma pomaranče in granatnega jabolka.

Navodila: Na gobico dajte majhno količino detergenta, odvisno od umazanosti posode. Očistite ročno z gobo ali krtačo, da odstranite obstojno umazanijo.

Naravne sestavine. Nežno do kože. Vegansko. Razvito s strani strokovnjakov.

Pakiranje: Plastenka 300ml.

Na voljo v večjih količinah in različnih pakiranjih. Kontaktirajte nas na info@provilan.si.

Sestava: Voda, mikroorganizmi, anionsko površinsko aktivne snovi, olja, sredstvo za zgostitev, regulator pH, naravna aroma pomaranče in granatnega jabolka.

Priporočila: Pred uporabo pretresite. Ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki. Ne zaužijte. Izogibajte se stiku z očmi. Hranite na suhem mestu med 10 °C in 35 °C, izven dosega otrok.

Povpraševanje za izdelek

Provilan Clean Probiotični detergent za pranje posode