BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€

Provilan Clean Naravno čistilo za WC školjko

Naravno in učinkovito čistilo za WC školjko, ki odstrani trdovratne madeže vodnega kamna. Poveča higieno v vaši kopalnici brez uporabe agresivnih kemikalij.

10,90 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 10,90 .

Na zalogi (se lahko naroči)

Provilan Clean Naravno čistilo za WC školjko je naravno in učinkovito čistilo, ki ne vsebuje klora ali drugih agresivnih kemikalij, ki bi lahko povzročile alergijske reakcije in poškodovale vašo kožo.

Izjemne lastnosti globinskega čiščenja in odstranjevanja vodnega kamna omogočajo, da se madeži razgradijo in odstranijo. Poleg tega ima prijeten vonj po citrusih in je tiksotropno, kar pomeni, da se dolgo časa zadrži na površini, ne da bi se takoj izpral v odtok. S tem zagotavlja daljši učinek čiščenja na stenah WC školjke.

  • Naravna in učinkovita formula: Z nanosom izdelka boste opazili vidne rezultate v nekaj minutah. Citronska kislina razgradi trdovratne ostanke in izboljša higieno vaše WC školjke.
  • Varno za vaš dom, vas in okolje: narejen je trajnostno, brez agresivnih kemikalij, strupov ali sestavin, ki onesnažujejo okolje. S tem zagotavlja nežno, a učinkovito čiščenje vašega doma, brez negativnih vplivov.
  • Prijeten vonj: Za osvežujoč vonj in prijetno izkušnjo čiščenja poskrbi naravna aroma pomaračne in granatnega jabolka.

*Provilan Clean Naravno čistilo za WC školjko ne vsebuje probiotikov.

Navodila: Pred uporabo pretresite. Plastenko  stisnite, da izdelek nanesete pod rob WC školjke, pustite delovati približno 10 minut, nato zdrgnite s krtačo in sperite.

Naravne sestavine. Nežno do kože. Vegansko. Razvito s strani strokovnjakov.

Pakiranje: 750ml.

Za večje količine in različna pakiranja nas kontaktirajte na info@provilan.si.

Vsebuje: Manj kot 5% anionskih površinsko aktivnih snovi, dišave, D-LIMONENE.

Sestava: Voda (> 30%), ekološko certificirane površinsko aktivne snovi (< 12%), naravna aroma pomaranče in granatnega jabolka (< 1%).

Priporočila: Pred uporabo pretresite. Ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki. Ne zaužijte. Izogibajte se stiku z očmi. Hranite na suhem mestu med 10 °C in 35 °C, izven dosega otrok.

Povpraševanje za izdelek

Provilan Clean Naravno čistilo za WC školjko